Dobrodošli v spletni trgovini Igraca.EU!

MagnetiBook - Abeceda (angleška verzija)

Bodite prvi in ocenite izdelek

MagnetiBook oz. magnetna knjiga je idealen način zabave, tako doma, kakor tudi na poti. Knjiga ima magnetno platnico ter razne magnetke, s katerimi bo otrok spoznaval črke in enostavne besede, kasneje pa se naučil tekočega črkovanja.

Razpoložljivost: Na zalogi

Na zalogi le še: 1
17,20 €
17,20 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

MagnetiBook oz. Magnetna knjiga - na temo črk in črkovanja


Učenje črkovanja ni bilo še nikoli tako enostavno in zabavno! Raketa vas bo popeljala v svet pisanih črk!

Knjiga v sebi skriva 26 kartic in 104 magnetne ploščice s črkami, s katerimi otrok na zabaven in prijeten način spoznal le-te in se v rekordno kratkem času na zabaven naučil prepoznavati črke in črkovanja, kasneje pa se nauči sestaviti tudi enostavnih besed in fraz. Na magnetno stran platnice namestite kartice, ki prikazujejo predmete z napisi od rakete, pa do mini tortic, vaši otroci pa naj poiščejo ujemajoče ploščice s črkami in sestavijo besedo. Na magnetno stran namestite več kartic in otroci naj sestavijo besedno zvezo! Seveda pa se lahko zabavajo čisto po svoje in sestavijo kakšno svojo izmišljeno in smešno besedo ali frazo. :)

Magnetna knjiga vsebuje26 kartic s slikami ter 104 ploščice z različnimi črkami.

Vsi kosi so lično zapakirani v trdni škatli v obliki knjge, s katero se bodo otroci lahko zabavali tako doma kakor tudi na potovanjih.


Janod igrače so oblikovane v Franciji, njihova izdelava pa je izredno kakovostna, zaradi česar so njihove igrače trpežne in dolgo obstojne.


  • velikost knjige: 26cm x 19cm x 4cm
  • primerno od 3. let dalje


Oglejte si video posnetek:Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').