Dobrodošli v spletni trgovini Igraca.EU!

MultiKub Kmetija

Bodite prvi in ocenite izdelek

Komplet petih, resnično lepo oblikovanih škatel, ki se zložijo ena v drugo ali pa jih postavite eno zraven druge, je Janod oblekel v svetle barve in lepe ilustracije, skupaj z lesenimi figuricami pa predstavljajo živahno kmetijo.

Razpoložljivost: Na zalogi

23,90 €
23,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Klasična igrača - piramida oz. skladovnica - odeta v prelepe barve in narejena iz lahkega materijala.


Skladovnice so priljubljene med najmlajšimi in pri Janodu so se odločili, da ustvarijo skladovnice s pridihom avanture! :)

MultiKub skladovnica vključuje 5 lesenih figuric - kmeta, kravo, konja, zajčka in piščančka, ki so primerni tudi za prosto igranje.
Skladovnico pa sestavlja 5 različno velikih škatel iz izjemno trdnega kartona, ki jih otroci zaradi lahkosti brez težav postavijo eno vrh druge. Seveda škatle lahko poljubno postavite tudi eno ob drugo in tako tvorite različne scene primerne za igro. Komplet vključuje tudi kartonasto vremensko veternico v obliki petelina, ki jo lahko postavite čisto na vrh kmetije oz. piramide.

Vsaka škatla ima izrezana vrata in je drugače poslikana, saj prikazuje različne kmetijske zgradbe, na vrhu pa so v pomoč zapisane številke, ki pripomorejo pri prepoznavanju ter zgodnjemu štetju.

Super lastnost očarljivega kompleta je v tem, da je primeren za otroke od 12 mesecev dalje. Kocke so narejene iz trdnega, zelo obstojnega kartona, ki dopušča nenehno prevračanje, hkrati pa so kocke lahke in enostavne za prekladanje.

Ko se otrok preneha igrati, pa lahko vse skupaj lepo pospravite ter v vrstnem redu zložite naza v največjo škatlo ter pokrijete s streho.

Te prikupne kocke so tudi imenitno darilo, saj so zapakirane v lični škatli.


Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').