Dobrodošli v spletni trgovini Igraca.EU!

Srednjeveški grad v kovčku

Bodite prvi in ocenite izdelek

Odprite grajska vrata in že se boste znašli v srednjeveškem svetu, ki vas bo popeljal v čase, ko je bilo dvobojevanje za čast in pobijanje zmajev povsem običajno.

Razpoložljivost: Ni na zalogi

45,90 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Lahek kovček, ki se spremeni v imeniten srednjeveški grad.


Odprite grajska vrata in že se boste znašli v srednjeveškem svetu, ki vas bo popeljal v čase, ko je bilo dvobojevanje za čast in pobijanje zmajev povsem običajno.

Sceno sestavlja 16 kosov obojestranske sestavljanke. Tako se otrok lahko odloči, ali bo igro popestril z jarkom, dvižnim mostom in poljem za dvobojevanje ali pa bo igro postavil v nekoliko bolj umirjeno okolje z jezerom, vrtovi ter sprehajalno potjo okrog gradu.
Komplet vključuje tudi 8 lesenih vitezov ter 2 lesena konja, pa tudi nekaj drugih dodatkov, kot so šotori, drevesa, katapult in 2 zmaja izdelanih iz robustnega ter vzdržljivega kartona.

Ko se otrok preneha igrati, pa vse skupaj lepo pospravite nazaj v škatlo oz. kovček, ki jo brez težav pospravite na polico, ali pa jo s pomočjo priročnega ročaja odnesete na počitnice k babici in dedku.

Značilnosti gradu:
 • Zaprt kovček v velikosti: 41,5cm x 12cm x 28cm
 • Odprt kovček v velikosti: 54cm x 27cm x 28cm
 • 16 delni puzzle, ki služi za sceno v velikosti 75cm x 75cm
 • 10 lesenih dodatkov
 • 8 dodatkov iz robustnega in vzdržljivega kartona

 • primerno za otroke od 4. leta dalje • Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  Ocene

  Napiši svoje mnenje

  Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

  Oznake izdelka

  Oznake izdelka

  Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').