Dobrodošli v spletni trgovini Igraca.EU!

Prenosna garaža

Bodite prvi in ocenite izdelek

Fantastična prenosna in zložljiva lesena garaža, narejena iz masivnega lesa, z bencinsko črpalko in dvema lesenima avtomobilčkoma.

Razpoložljivost: Ni na zalogi

35,60 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Fantastična prenosna ter zložljiva garaža za avtomobilčke.


Small Garage in a Suitcase oz. prenosna zložljiva garaža priznanega proizvajalca Vilac, je idealna igrača za vsakega malega mehanika! Gotovo si tudi vaš malček želi, da bi njegovi avtomobilčki lahko kje parkirali, dotočili gorivo, poleg vsega pa bi jih lahko še popravil in odnesel kamorkoli kar v eni sami škatli?

Proizvajalec igrač Vilac, ki se ponaša z več kot 80 letno tradicijo pri izdelovanju lesenih igrač dobro ve, zakaj je dotična garaža tako zelo privlačna. V kompletu zložljive garaže za avtomobilčke, narejene iz masivnega lesa sta poleg vseh pripomočkov za uspešno igranje dodana še dva avtomobilčka. Prikupna lesena garaža v velikosti 22cm x 30cm x 18cm se povsem enostavno pospravi in tako v malčku spodbudi dobro lastnost – pospravljanje!

Avtomobilčki nikoli več ne bodo ostali brez svoje garaže, in kar je najboljše – vaš malček jih bo lahko vedno in povsod vzel s seboj.

Podrobnosti:
  • velikost zložene garaže (d x š x v): cca. 22cm x 30cm x 18cm
  • velikost razstavljene garaže (d x š x v): cca. 22cm x 60cm x 18cm

  • primerno za otroke od 3. let dalje.


Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').