Dobrodošli v spletni trgovini Igraca.EU!

Puzzle v škatli za klobuke - Velikanski abecedni vlak

Bodite prvi in ocenite izdelek

Puzzle z izredno velikimi ter trdnimi kosi, lično zapakirani v škatli za klobuke.

Razpoložljivost: Ni na zalogi

22,70 €

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Puzzle za na tla, z izredno velikimi ter trdimi kosi, ki prikazuje velikanski abecedni vlak

Fantastična živobarvna ter ogromna sestavljanka za na tla, ki jo sestavlja 27 kosov, bo zaposlila vašega malčka za ure in ure. Ne le, da so na sestavljanki prikupni motivi živalic, tudi abecede se bo vaš malček naučil ob sestavljanju le-te. Še najbolj zabavno od vsega pa je, da sestavljanka, ko je vlak v celoti sestavljen, meri kar cele tri metre! Igrača s precej izobraževalne vrednosti, francoskega proizvajalca Janod, nudi obilico zabave in je lično zapakirana v prikupni škatli za klobuke s čvrstim ročajem, ki bo omogočila vašemu malčku, da bo zanimivo "uganko" odnesel na pot, ali pa jo zgolj pospravil za seboj.

Puzzle so že od nekdaj izjemno priljubljena igrača za vsakega malčka. Poleg vsega, da se zabava od nastajanju slike, v njih vzpodbuja razmišljanje in motorične sposobnosti pri sestavljanju posameznih kosov v celoto.

Med sestavljanjem prikupnih ilustracij se bodo otroci zabavali ure in ure. Otrok bo z veseljem vsakič znova sestavil in kasneje pospravil čudovito slikanico, na kateri so vznemirljivi pisani motivi ter tudi abeceda.

Čudovite puzzle so narejene iz 27 kvalitetnih, izredno trdih ter velikih kosov, ki so zapakirani v prav posebni škatli za klobuke dimenzije 28 x 27 x 9 cm. Tako bo vaš malček lahko odnesel najljubšo sestavljanko prav povsod, kjer bo imel čas za ponovno sestavljanje in kreativno razmišljanje.

Podrobnosti:

 • število kosov: 27
 • velikost posameznega kosa: cca. 11cm x 15cm
 • velikost sestavljanke: 300cm x 15cm
 • velikost štatle: 28cm x 27cm x 9cm

 • primerno za otroke od 3. leta dalje
 • Ocene

  Napiši svoje mnenje

  Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

  Oznake izdelka

  Oznake izdelka

  Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').